بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه

بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه

دانلود تحقیق آماده قالب word با عنوان کمباین ۱۵ ص

مکانیزاسیون

ماشین آلات کشاورزی

برداشت محصول نتیجه زحمات کشاورز در مراحل تهیه و آماده کردن زمین ، کاشت ، داشت می باشد و هر قد راین مرحله دقیق تر و بهتر انجام گیرد سود بیشتری برای کشاورز دارد و او را دلگرم تر و علاقه متد تر به کار کشاورزی می سازد و به زندگی او آسایش و رفاه می بخشد . مسلما برداشت محصول بوسیله ماشین سریع تر و بهتر از وسایل دستی است و به کشاورز فرصت می دهد تا از زمان های صرفه جویی شده برای گسترش سطح کشت و تهیه بذر و بستر خوب استفاده نماید.

 

 


عملیات برداشت به مجموعه اعمالی اطلاق می گردد که پس از عملیات داشت شروع شده و به خروج محصول از مزرعه خاتمه می یابد. آنچه محصول خوانده می شود، در گیاهان مختلف متفاوت است. برگ و ساقه یونجه یک محصول است ولی ریشه چغندر قند نیز یک محصول می باشد. نی شکرها و بلال های شیرین هر یک ، محصول به حساب می آید. غلاف و دانه های نخود، محتوی آن، خوشه های گندم و کاه، غده های زیر زمینی ، نیز محصول هستند. به همین سبب ماشین های متنوعی برای برداشت محصولات گوناگون و متناسب با نوع م حصول ساخته شده اند. مضافاً که گاهی برای برداشت یک محصول ممکن است از چندین ماشین بهره گرفته شود. یونجه، نمونه خوبی از این نوع محصول می باشد. ماشین های مختلف برداشت بعضی از محصولات ممکن است سر هم شده و دستگاهی بوجود آمده باشد که چندین عمل را همزمان انجام می دهد. این ماشین ها را کمباین می نامند.

 کلمه کمباین به معنی ترکیب می باشد و همان فارسی شده ‍Combine است که از ریشه Combination گرفته شده است و در ماشین های کشاورزی اصولا به وسیله ای گفته می شود که چند کار را به صورت ترکیبی ( در عرض هم یا در طول هم ) به انجام می رساند.  ماشین های کمباین در دو گروه ماشین های کاشت و ماشین های برداشت به چشم می خورند و اساسا با افزودن اسمی به آن موضوع فعالیت آن مجموعه ترکیبی مشخص می شود. از جمله این کمباین ها می توان به کمبینات ( ماشین کاشت ) و کمباین هاروستر ( ماشین برداشت ) اشاره کرد که در ذیل به توضیح مختصری در مورد آن ها پرداخته می شود.

 1 - کمبینات ها : یک ماشین ترکیبی کاشت است که داراری مخازن بذر و کود و تعدادی ادوات خاکورز می باشد و عملیات خاکورزی و کاشت را تواما انجام می دهد. این ماشین بصورت کششی بوده و عملیات کاشت را سرعت می بخشد. همچنین در خاکورزی ها کم ( کم خاکورزی ) یا بی خاکورزی کاربرد فراوان دارد. این ماشین ترکیبی که در ایران به تازگی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد به علت حجم کم و کارآیی زیادی که دارد در تسریع و افزایش دقت عملیات کاشت در کشاورزی نقش عمده ای دارد. این دستگاه در ایران به کمبینات معروف است.

 به طور کلی ماشین های برداشت عبارتند از :  1-ماشین های برداشت علوفه  2- ماشین های برداشت غلات 3- ماشین های برداشت چغندر، سیب زمینی ، ذرت ، پنبه ، نیشکر و غیره  کمباین : کمباین آخرین نوع ماشین اختراع شده می باشد که ترکیبی از داس، خرمنکوب و ماشین بوجاری است. علاوه بر آن مخزنی برای ذخیره دانه تمیز یا محلی برای اکسید کردن آن دارد. انواع کمباین غلات: کمباین را بر حسب نوع کار، چگونگی تأمین حرکت، ذخیره دانه تمیز و نوع محصول طبقه بندی می شوند. الف) نوع کار: 1) بافه بند که محصول را درو بسته بندی می کند. 2) کمباین که محصول تپه که قادر به کار کردن درمزارع دیم کاری و شیب دار می باشد.

 چگونگی تأمین حرکت : الف) دنباله بند که با تراکتور کشیده شده و حرکت ادام های آن از محور تواندهی تأمین می گردد. ب) موتور یدکی که با تراکتور کشیده شده ولی حرکت اندام های آن از موتوری تأمین می شود که روی ماشین نصب است. پ) خودگردان که پیشروی و حرکت اندام ها از موتوری است که روی ماشین نصب شده است. ذخیره دانه تمیز : الف)کیسه ای که دانه تمیز را کیسه می نماید. کیسه ها را پس از پر کردن، کارگر به سطح زمین می ریزد تا بعداً از سطح مزرعه جمع آوری شوند. ب)انباره ای که دانه در مخزن روی کمباین انبارشده تا پس از پر شدن، در تریلر تخلیه و از مزرعه خارج گردد.

 نوع محصول : برای برداشت غله مختلف باید قطعاتی را پیاده یا سوار نمود. الف) گندم و جو با دماغه مناسب آن ب) ذرت با دماغه ردیفی ج) برنج با تسمه نقاله ای در جلو د)  با شانه برشی در دو طرف دماغه

متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید.لطفا مشخصات خواسته شده را جهت پیگیری پرداخت دقیق وارد نمایید.

نوع فایل : word  فایل زیپ شده

تعداد صفحات 15

حجم :  540   kb

مبلغ قابل پرداخت 17000  ریال

پس از پرداخت موفق وجه به صورت خودکار به صفحه دانلود هدایت می شوید و می توانید فایل را دانلود کنیددر صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

موبایل :

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد