پوششهایی که به ساختمان جلوه وزیبایی می دهد:
پوشش هایی که به خانه شما جلوه و زیبایی دوچندان می بخشد رنگین کمان در خانه شما پوششهای جدیدتر این قابلیت را دارند که هر کس بتواند سلیقه و نوع تفکر و حس خود را روی آن اعمال کند. در مطلب شماره قبل راجع به انواع پوششهای دیوار در خانه سخن گفتیم. از کاغذ دیواری گرفته تا انواع رنگهای مختلف. اینها مواد سنتیای بودند که از سالها قبل برای پوشش دادن دیوار از آنها استفاده میشد. شاید بتوان گفت در
پوششهای نسل قبل فقط میشد روی رنگبندی آنها مانور داد و کمتر میشد تنوع و خلاقیتی به آن اضافه کرد. حتی در مورد کاغذ دیواریها که شامل ترکیب چند رنگ و نیز نقوش مختلف هستند، باز هر مشتری ناچار به انتخاب یکی از طرحها و مدلهایی بود که کارخانه سازنده به بازار ارائه کرده بود. اما پوششهای جدیدتر این قابلیت را دارند که هر کس بتواند سلیقه و نوع تفکر و حس خود را روی آن اعمال کند. به این ترتیب خانه هر کس همان طور رنگآمیزی و تزئین میشود که او میاندیشیده و میپسندیده است و نیازی به انتخاب کردن از بین الگوهای از پیش تعیین شده نیست. اما برای استفاده بهتر و هنرمندانهتر از امکانات جدیدی که صنعت و تکنولوژی به ما عرضه کرده لازم است فرآوردههای موجود را به خوبی بشناسیم و همین طور از قابلیتها و ویژگیهای هر یک و اثری که بر محیط ما میگذارند، به اندازه کافی آگاه باشیم. یعنی به موازات پیشرفت تکنولوژی لازم است ما نیز آگاهیهای خود را کمی کارشناسانهتر و علمیتر کنیم.
پتینه، پوشش دهه اخیر پتینه، رنگ آمیزی جالبی است شامل چند رنگ گره خورده در هم. البته پتینهها انواع مختلفی دارند، یعنی طرحهای دور از هم و طرحهایی با فاصله بسیار کم هم نوعی از انواع پتینه محسوب میشوند. در پتینه کردن دیوارها میشود طرحهای گوناگونی را انتخاب کرد. به عنوان نمونه، اگر فقط دنبال یک رنگ آمیزی تند و شلوغ با تضاد بسیار زیاد باشید، لازم نیست از پتینه طرحدار استفاده کنید اما اگر دلتان بخواهد تضاد ملایمی در رنگ دیوارها به وجود بیاورید، آنوقت استفاده از پتینههای طرحدار مناسبتر است. استفاده از پتینه و همراه کردن آن با رنگهای تند و شاد، به ویژه در اتاق کودکان، خوب جواب میدهد. این شیوه رنگآمیزی به کودکان، روحیه و نشاط میبخشد. در اتاق کودکان اگر تنوع و شلوغی رنگآمیزی از پایین به بالا رو به کاهش بگذارد، حس رشد و بزرگ شدن در کودک تقویت میشود و هر چه قسمت پایینی دیوار تیرهتر باشد و قسمت بالایی دیوار روشنتر، این حس بیشتر به کودک القا میشود. البته از نظر زیباییشناختی نیز باید به این نکته توجه داشته باشید که روند کاهش تنوع رنگ و طرح نباید به یک تضاد شدید منتهی شود. دلنشینترین پتینه در اتاق پذیرایی، طیفی از رنگهای آجری، شکلاتی، کرم و گلبهی است. پتینه اتاق پذیرایی بهتر است تک
رنگ باشد، و ترجیحا در طیف همان رنگ روی دیوار. در صورتی که رنگ زمینه اتاقتان روشن باشد، بهتر است که از یکی از رنگهای بالا با تضاد کم استفاده کنید. طرحهایی مثل برگگل،گل و اشکال هندسی بسیار کوچک با فاصله متناسب (نه خیلی زیاد، نه خیلی کم) در چنین مواردی مناسبترند. در راهروها و راه پلهها و سایر مکانهای پر رفت و آمد نیز استفاده از پتینههای دارای رنگ شاد و طرح شلوغ در یک طیف رنگی، خوب جواب میدهد. اما پتینه با وجود تمام زیبایی و جذابیتش، معایبی هم دارد: پراکنده شدن بوی رنگ در محیط اتاق، عایق نبودنش در برابر صدا و . . .
سالم و سبک، مثل پوشش الیافی پوشش الیافی، که در چند سال اخیر جای رنگ و کاغذ دیواری و پتینه را گرفته، علاوه بر دوام طولانی و تنوع رنگیاش مزایای دیگری هم دارد: قابلیت اجرای راحت و سریع، قابلیت اجرا بر روی همه سطوح بدون نیاز به زیرسازی دقیق، قابلیت انعطاف، پوشاندن معایب سطوح مختلف و . . . از پوشش الیافی میتوانید روی تمام سطوحی که از گچ، خاک، سیمان و حتی رنگ تشکیل شده، استفاده کنید. خاصیت دیگری که این پوشش دارد، وزن سبک و قابلیت ترمیم آن است. پوشش الیافی ترک نمیخورد و عمر مفیدش 10 برابر عمر مفید رنگ است. ضمن اینکه برای افرادی که به بوی رنگ حساسیت دارند بهترین گزینهقابل توصیه است که آلرژی ایجاد نمیکند.
متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید.لطفا مشخصات خواسته شده را جهت پیگیری پرداخت دقیق وارد نمایید.
نوع فایل : word فایل زیپ شده
تعداد صفحات 27
حجم : 93 kb
مبلغ قابل پرداخت 27000 ریال
پس از پرداخت موفق وجه به صورت خودکار به صفحه دانلود هدایت می شوید و می توانید فایل را دانلود کنیددر صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.