تاریخچه شرکت آچاچی
آچاچی نام روستایی در نزدیکی شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی است و این کارخانه در سال 1357 شروع به کار کرده است که توس آقای ایرانی که مدیر عامل و رئیس کنونی شرکت است در واحدهای کوچک آغاز به کار کردند و اولین کارگاه شیرینی
پذیری در تهران بوده که به علت نارضایتی افراد و شهرداری به خارج از تهران انتقال پیدا کرده است چون هیچ وقط کارخانه صنعتی نمی تواند در داخل شهر باشد و از به متراژ بالایی دارد و پس از استقراق کارخانه برای توسعة بیشتر و تداوم و استحکام بیشتر با کارخانه ای به نام قافلانکوه متحد شدند که بعد از مدتی همکاری به علت اختلاف نظر از یکدیگر مجزا شدند هر کدام به صورت مستقل فعالیت می کنند .
و برترین امتیاز این شرکت گرفتن اولین پروانه سوخت سوهان و باسلق در ایران است .
مواد لازم جهت تاسیس یک کارخانه شکلات سازی
1)یک قطعه زمین با متراژ بالا و خارج از شهر که دارای این قسمت ها می باشد :
(انبار – محل تولید – سردخانه – اتاق های دارای و نگهبانی)
2)تقاضای کتبی ه اداره کل صنایع غذایی جهت سااخت
3)تهیة دستگاه های مورد نظر جهت تولید محصول مورد نظر
4)تقاضای مجوز از ذرات بهداری
5)باردید بهداری از دستگاه ها و عملکرد آنها
6)گرفتن پروانه بهره برداری یعنی پروانه تاسیس کارخانه
7)صدور پروانه ساخت از وزارت بهداشت
8)مهترین مساله برای ساخت کارخانه مواد غذایی اولا کارت شناسایی از اداره کل صنایع و درما صدور روانه ساخت از وزارت بهداشت باشد و تامین نیروهای متخصص .
وضعیت شرکت آچاچی با شرکت قافلانکوه .
1)تقسیم کار بین دو شرکت به صورتی که انجام عملیات داخلی اعم از پخت و بسته بندی و دریافت مواد اولیه و باز پرداخت مواد ساخته شده جهت فروش به شرکت آچاچی محول شده بود و حذید مواد اولیه و بازار یابی و فروش محصولات و عملیات خارج کارخانه به عهد شرکت قافلانکوه بود .
2)معیار فروش با فرمول کیفیت بالا + سود بیشتر با تولید محصول به هرینران + سود مضاعف و بالا .
3)زیاد بودن مشتری
4)عدم جوابگویی به موقع به کارکنان و پرسنل
5)اختلاف نظر بین مدیریت شرکت آچاچی و شرکت قافلانکوه ( وجود دو مدیر عامل متفاوت )
متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید
نوع فایل : word فایل زیپ شده
تعداد صفحات 53
حجم : 102 kb
مبلغ قابل پرداخت 50000 ریال
پس از واریز وجه به صورت خودکار به صفحه پرداخت هدایت می شوید در صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.