فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 3
نوع محصولات تولیدی 5
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار 6
ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری 12
کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها 13
ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ 23
فرآوری 23
ویژگیهای مواد اولیه 25
فرآیند تولید 27
بستهبندی 28
کنترل کیفیت 30
روش اجرایی کنترل کیفیت 30
کنترل کیفیت مواد اولیه 32
بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید 45
بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی 51
تأیید نهایی و کنترل کیفیت 54
بخش میکروبی 55
بخش شیمیایی 64
خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف 72
توضیحات نهایی 73
منابع و مآخذ 75
مقدمه :
امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب میشود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راههای متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه دادهاند تا این مشکل مرتفع گردد.
از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده میرسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیدهای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز میکند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.
عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنیهای شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده میکند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده میباشند.
گرایش روزافزون خانوادههای ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیتهای اجتماعی و کاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش میدهد.
معرفی کارخانه
شرکت زرفام تهران در سال 1385 با همت گروهی از متخصصین در صنعت غذایی تاسیس گردید. این شرکت با توجه به نیاز روزمره مردم به مواد غذایی سالم اقدام به تولید انواع فرآورده های گوشتی و پروتئینی در منطقه ماهدشت کرج نموده است.
شرکت زرفام تهران به منظور ارتقاء سطح کیفی و ایمنی محصولات مدیریت شرکت در سال 1387 تصمیم به اخذ سیستمهای مدیریت کیفیت و ایمنی بر مبنای ISO9001:2008 ISO22000:2005 وHACCP گردیده است و این سیستم در شرکت پیاده سازی گردید.
آدرس کارخانه:
کرج، ماهدشت، خیابان سرداران، خیابان ششم شمالی، پلاک9، شرکت زرفام تهران
شماره تلفن : 0261-731510-7311511
شماره فکس : 0261-7311324
نوع محصولات تولیدی
محصولات این کارخانه 20 نوع بوده و شامل انواع ناگت ها از قبیل ناگت مرغ، ناگت پنیر، سینه، و فیله سوخاری، میگو سوخاری، شنسیل ماهی، بال و ران سوخاری و برگرها
مزایای محصولات این کارخانه نسبت به محصولات مشابه سایر کارخانهها:
کاملاً پخته و آماده مصرف میباشد. چنانچه بر روی بسته بندی آنها نیز قید شده است (گرم کنید، میل کنید).
تولید ناگت پنیر و جوجه باربی کیو برای اولین بار و تحت انحصار این شرکت تولید میگردد.
استانداردهای مورد استناد در تولید کیفیت محصولات عبارتند از :
استانداردهای ملی ایران
مقررات اداره نظارت بر مواد غذایی و معاونت غذا، دارو وزارت بهداشت و درمان
استاندارد مدیریتی ISO9001
استاندارد مدیریت کیفیت HACCP و ISO22000 و آرم حلال
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار
هدف
هدف از این روش اجرایی تشریح نحوه ورود، کنترل موجودی، شناسایی، نگهداری و حمل و نقل کالاها، مواد اولیه و محصولات در انبارها میباشد.
متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید.لطفا مشخصات خواسته شده را جهت پیگیری پرداخت دقیق وارد نمایید.
نوع فایل : word فایل زیپ شده
تعداد صفحات 75
حجم : 960 kb
مبلغ قابل پرداخت 70000 ریال
پس از پرداخت موفق وجه به صورت خودکار به صفحه دانلود هدایت می شوید و می توانید فایل را دانلود کنید در صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.